BURHAN ÖZDEMİR’DEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Eğitim

Geçtiğimiz yıl okulu baştan aşağı yenileyen Akçakocalı hayırsever iş insanı Burhan Özdemir, babası Orhan Özdemir’in adını taşıyan Fen Lisesi’nde 400 kişilik modern konferans salonu, spor salonu, dijital kütüphane ve fuaye alanı ile dünyada bir ilk olan XR Laboratuvarını yaparak okulu cazibe merkezi haline getirdi. Burhan Özdemir son olarak, okulun pansiyon sorununu da çözerek, lisede eğitim gören öğrencilere büyük kolaylık sağladı.

Düzce’de yaptığı hayır işleri ile adından sıkça söz ettiren Akçakocalı hayırsever iş insanı Burhan Özdemir, kendisinin yaptırdığı ve babasının adını taşıyan Orhan Özdemir Fen Lisesi’nde yaşanan pansiyon sorununa da el attı.

Burhan Özdemir, Bakanlık yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonrası okulun pansiyon binası tamamlanıncaya kadar, dört katlı bir binayı Orhan Özdemir Fen Lisesi pansiyonu olarak kiraladı. Bakanlık yetkilileri tarafından yapılan değerlendirme ve incelemeler sonucu binanın Akçakoca Orhan Özdemir Fen Lisesi pansiyonu olarak hizmet vermesi onaylandı. Onay sonrası binaya, Orhan Özdemir Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonu tabelası asıldı.

PANSİYON HAZIRLANIYOR

Bakanlığın onayı sonrası, 50 kız 50 erkek toplam 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binası için okul müdürlüğü pansiyonu hazırlamaya başladı. 34 kız, 43 erkek öğrencinin başvuru yaptığı pansiyonda toplam 77 öğrenci kalacak. Okula 500 metre uzaklıkta olan pansiyon binasının tamirat, tadilat, temizlik, boya yapılarak yatakhaneler,