Öne Çıkanlar soner şen Nalbantoğlu Mahallesi Faruk Özlü Davut Güloğlu DÜZCE OBS

Bu haber kez okundu.

AZILI SUÇLU POLİS EKİPLERİNİN OPERASYONU İLE YAKALANDI

Azılı suçlu, saklanmak için yaptığı sığınakta gizlenirken, polis ekipleri tarafından yakalanarak, adalete teslim edildi. Çocuğa karşı cinsel istismar, hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanımı suçlarından her yerde aranan S.A’nın Çilimli ilçesi Ulucami Mahallesi’nde bulunan ormanlık alanda gizlendiğini tespit eden Çilimli İlçe Emniyet Amirliği’ne bağlı polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı.

Yapılan çalışmalar sonucunda S.A, gizlenmek için yaptığı sığınakta yakalanarak, gözaltına alındı. Şahsın, gizlendiği alanda yapılan aramalarda ise 210 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şahıs, Çilimli İlçe Emniyet Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından, nöbetçi savcının talimatıyla tutuklanarak Çilimli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, operasyonda görev alan polis ekiplerine teşekkür etti.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.