Öne Çıkanlar BİROL ŞAHİN Küçük Sanayi Sitesi Davut Güloğlu ruhsatsız silah savaş arı

Bu haber kez okundu.

CHP’LİLERDEN COŞKULU KUTLAMA

Düzce’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları gün boyu düzenlenen etkinliklerle devam etti. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı tarafından fener alayı düzenlendi.

Fener alayına CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, CHP Merkez İlçe Kolları Başkanı Hülya Arıkboğa, Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Fener Alayı için Düzce Cedidiye Meydanında toplanan partililer, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerin in yoğun güvenlik önlemleri altında, Anıt Park Meydanına kadar Türk Bayrakları ve fenerlerle yürüdü.

CHP aracından çalan müzikler eşliğinde yürüyen partililere, çevredeki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

Fener alayı yürüyüşü Anıtpark Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından sona erdi. Programın ardından partililer, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde olaysız bir şekilde dağıldı.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.