Öne Çıkanlar BİROL ŞAHİN Küçük Sanayi Sitesi Davut Güloğlu ruhsatsız silah savaş arı

Bu haber kez okundu.

İSTİKLAL JANDARMA KARAKOLU HİZMETE AÇILDI

Düzce’de suç ve suçlulara göz açtırmayan İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan İstiklal OSB Jandarma Karakolu’nun açılışı için tören düzenlendi. 1. Organize Sanayi Bölgesi, Develi, Çakır Hacı İbrahim, Kutlu ve Konaklı Köylerine asayiş ve güvenlik hizmeti verecek olan karakolun açılışına Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Tetik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak, askeri personel ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Törende konuşan Vali Sayın Selçuk Aslan, “Huzurun Yüzyılı olarak da adlandırılan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna uyumlu, tüm paydaşlarımızla koordinasyon içinde, her türlü suç ve suçluya “0” tolerans duygusuyla hareket ettiklerini belirterek, ilimizde huzurun devamı için gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı emniyet ile jandarma birimlerine teşekkür ederim” dedi. 

Kurdele kesiminin ardından Vali Aslan,  karakol ziyaret ve denetim defterini imzalayarak, karakol telsizinden jandarma teşkilatının 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutladı.

HABER: Savaş ARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.