Öne Çıkanlar BİROL ŞAHİN Küçük Sanayi Sitesi Davut Güloğlu ruhsatsız silah savaş arı

Bu haber kez okundu.

BADANOZ YÖNETİM KURULUNU OLUŞTURDU…

CHP’nin çiçeği burnunda Akçakoca ilçe Başkanı bugün mazbatasını almak için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akçakoca İlçe Seçim Kurulu’na gitti. Burada mazbatasını alan Badanoz, partisinin ilçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Yapılan toplantıda yönetim kurulunu belirleyen Badanoz, partisinin Akçakoca’da güçlenmesi ve ilçeye verecekleri hizmetler için düğmeye de basmış oldu.

Her gün en az bir yönetim kurulu üyesinin parti bürosunda hazır bulundurulacağı kararını alan ilçe yönetimi, ilk iş olarak 9 Eylül de tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak çeşitli etkinliklerle kutlaması yapılacak olan CHP'nin 101'inci kuruluş yıldönümü etkinliğini halk ile birlikte coşkulu bir şekilde gerçekleştirecek.

Badanoz’un yönetimi

Badanoz’un yönetimi şu isimlerden oluştu: Sayman: Nafiye Çetin, Mutlu Çiftsüren, Bilişim: Samet Yılmaz,  Bahadır Kuru, Basın sözcüsü: Ali Fuat Akpınar, Sekreter:  Gamze Çakmak, Örgütlerden sorumlu: Ahmet Kaya, Kültür ve Spor sorumlusu: Nuray Balaban,  Ahmet Kaya, Çevre, Hayvan, Tarım, Doğa sorumlusu:  Ömer Faruk Çakır, Ahmet Deniz, Gençlik kolları sorumlusu: Muhtar Tahsin Ustabaş, Belediye ve yerel yönetimlerden sorumlu: Ömer Faruk Çakır, Eğitim ve kadın kolları sorumlusu: İlknur Ekici.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.